Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2013

Σύστημα Ανάκτησης Ενέργειας Από τα Αμορτισέρ Αυτοκινήτων

Το σύστημα ανάκτησης ενέργειας από τα αμορτισέρ αυτοκινήτων της Levant Power με την ονομασία GenShock, το τελευταίο διάστημα παρουσίασε μία στασιμότητα. Όπως όμως ανακοίνωσε πρόσφατα η εταιρεία, έχει συνάψει μία συμφωνία που μπορεί να φέρει την τεχνολογία στα επιβατικά αυτοκίνητα σύντομα.

Η συμφωνία με την ZF, που συμφώνησε να την βοηθήσει να εξελίξει το σύστημα ώστε όχι μόνο να παράγει ενέργεια από τις λακκούβες των δρόμων, αλλά και να κάνει την ποιότητα κύλισης του οχήματος πιο ευχάριστη.Στην θεωρία, το σύστημα θα προσφέρει την άνεση μιας πολυτελούς λιμουζίνας, την αποδοτικότητα ενός υβριδικού οχήματος, και τα κρατήματα ενός σπορ αυτοκινήτου. Μπορεί να αποδειχθεί και ευκολότερο στην συντήρηση αφού μπορεί το σύστημα να ανυψώσει το αυτοκίνητο με τα ίδια του τα αμορτισέρ χωρίς την χρήση γρύλου. Η ZF δεν ξέρει ακριβώς πότε θα μπει η τεχνολογία αυτών των αμορτισέρ στα καθημερινά αυτοκίνητα, αλλά όταν θα μπει δεν θα είναι ακριβή.


Αρχική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips