Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013

Το ‘DNA όπλο’ μπορεί να μαρκάρει υπόπτους από απόσταση 40 μέτρων

H βρετανική εταιρεία Selectamark απεκάλυψε ένα νέο ‘DNA όπλο’ ειδικά σχεδιασμένο για την αστυνομία και τον στρατό με το οποίο θα είναι καταρχήν εφικτό το μαρκάρισμα υπόπτων από απόσταση χρησιμοποιώντας DNA καθώς και η μετέπειτα παρακολούθησή τους με..100 τοις εκατό ακρίβεια!

Το όπλο μπορεί να εκτοξεύσει μικρά πράσινα σφαιρίδια υψηλής ταχύτητας από απόσταση μέχρι 30 ή 40 μέτρα αφήνοντας κατά την επαφή ένα συνθετικό DNA στον ύποπτο.

Για παράδειγμα, φανταστείτε ότι βρίσκεστε σε μια πορεία και σας μαρκάρουν με αυτό το όπλο. Μην εκπλαγείτε εάν αργότερα σας συλλάβουν σε μια πιο “ήρεμη” για αυτούς στιγμή και ενώ δεν το περιμένετε!


Με το υλικό αυτό δίνεται η δυνατότητα να μαρκαριστούν χώροι και αντικείμενα ώστε να είναι δυνατός ο εντοπισμός του διαρρήκτη που θα μπει στο χώρο ή του κλέφτη που θα κλέψει πχ. ένα laptop ανά πάσα στιγμή. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips