Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2011

Οι φωτογραφίες της χρονιάς από το Natiοnal Geographic

Το National Geographic ανακοίνωσε τους νικητές του Διαγωνισμού Φωτογραφίας για το 2011 , και οι εικόνες δεν είναι τίποτα λιγότερο από εκπληκτικές.

Ο Shikhei Goh από την Ινδονησία είναι ο μεγάλος νικητής του πρώτου βραβείου για την εικόνα ενός dragonfly με τίτλο «πιτσίλισμα». Ο Goh θα δει την φωτογραφία του δημοσιευμένη στο National Geographic και θα πάρει σαν βραβείο $ 10.000.

Το National Geographic ανέφερε ότι έλαβε πάνω από 20.000 φωτογραφίες από ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους από περισσότερες από 130 χώρες. Οι φωτογραφίες κρίθηκαν με βάση τις τρεις κατηγορίες: τη φύση, τους ανθρώπους και τόπους.Κατηγορία Φύση
Στη φωτογραφία  μία μικρή λιβελλούλα προσπαθεί με κάθε τρόπο να διασωθεί, κρατώντας ένα μικρό κλαδί ενώ μία καταιγίδα παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά της.
Κατηγορία Άνθρωποι


Κατηγορία ΤοποθεσίεςΑρχική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips