Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011

Ερμηνευτικό λεξικό πολιτικής γλώσσας

Αγαπητοί αναγνώστες,

Επειδή έχω αρκετές ημέρες να αναρτήσω και δεν έχω κάποια αρκετά καλή ιδέα για νέο θέμα, ελπίζω να ανεχτείτε μια γενική πολιτική τοποθέτηση. Ορίστε λοιπόν:


  • Κυρίες και κύριοι, η παρούσα δομή του συστήματος αυτού μας υποχρεώνει να προσδιορίσουμε και να καθορίσουμε ένα δυναμικό σύστημα αντιμετώπισης των μεγάλων απαιτήσεων.
  • Η καθημερινή πρακτική έχει αποδείξει ότι ένα νέο μοντέλο πολύπλευρης δράσης βοηθά αποφασιστικά στην προσπάθεια να στερεώσουμε ένα καινούριο μοντέλο ανάπτυξης.
  • Τα ιδεολογικά κριτήρια όταν συνδυαστούν και η πλατειά συμμετοχή των μαζών στις σχετικές διαδικασίες αποτελούν μια πολύ σημαντική βάση για τις διάφορες μορφές ενίσχυσης της επιρροής μας.
  • Η επιμέλεια της οργάνωσης και προπάντων η σταθερή άνοδος στην ποιότητα και την ποσότητα των προσπαθειών μας συμβάλλει με τρόπο αποφασιστικό στο να σηματοδοτήσει τις νέες τάσεις και κατευθύνσεις απέναντι στην πρόκληση των καιρών.
  • Περιττεύει να υπογραμμίσω τη σημασία αυτών των στοιχείων γιατί η ανάπτυξη της ποικιλόμορφης δραστηριότητάς μας εγγυάται τη μεγαλύτερη δυνατή απήχηση ώστε να επεξεργαστούμε τις βάσεις μιας προοδευτικής μετεξέλιξης.
Σας μπέρδεψα λίγο; Για ρίξτε μια ματιά στην πηγή των παραπάνω ασυναρτησιών.
Αρχίζετε από οποιοδήποτε σημείο της 1ης στήλης συνεχίζετε με οποιοδήποτε σημείο της 2ης κλπ και πάλι απ την αρχή...

Η γνησιότητα της παραπομπής (επιθεώρηση Πολωνικού ΚΚ 1987) ελέγχεται. Λίγο αργά μου φαίνεται το 1987, πάνω στο κύκνειο άσμα του υπαρχτού σοσιαλισμού, να μιλούσαν ακόμα έτσι. Δεν αποκλείεται όμως. Σε κάθε περίπτωση είναι διαβολεμένο και διασκεδαστικό “εργαλείο”!

Αξίζει βέβαια να δείτε και τη Γεννήτρια δικαιολόγησης ψήφου που παράγει κείμενο κατά περίπτωση..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips