Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011

Σκυλίσια ζωή

Ξενοδοχεία µε θερµαινόµενες πισίνες, αίθουσες µασάζ, πλήρως εξοπλισµένα γυµναστήρια και εστιατόρια µε µενού α λα καρτ υπάρχουν πολλά στον κόσµο. Στο πολυτελές ξενοδοχείο, όµως, έξω από το Παρίσι η πρωτοτυπία βρίσκεται στους επισκέπτες του: οι πελάτες του «actuel Dogs Hotel» είναι σκύλοι – προφανώς οι ευαίσθητοι ιδιοκτήτες τους θέλουν να τους προσφέρουν τις ίδιες ανέσεις που απολαµβάνουν και οι ίδιοι στα ταξίδια τους. Οι τοίχοι του ξενοδοχείου κοσµούνται µε παραστάσεις σκύλων και οι τηλεοράσεις παίζουν ταινίες µε τετράποδους πρωταγωνιστές. Ειδικοί εκπαιδευτές αναλαµβάνουν επίσης να εκπαιδεύσουν τους απείθαρχους πελάτες και να τους παραδώσουν υπάκουους και πειθήνιους στα αφεντικά τους. Οσοι ενδιαφέρονται οφείλουν να ξέρουν ότι οι τιµές των δωµατίων κυµαίνονται από 26 έως 35 ευρώ. Είναι βέβαιο πάντως ότι η «πολυτέλεια» που θα απολαµβάνουν περισσότερο οι πελάτες είναι η βόλτα στο γειτονικό δάσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips