Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2011

Το κοριτσάκι με τον φιλανθρωπικό… κήπο


Το 2008, η εννιάχρονη τότε Katie Stagliano, κάτοικος του Charleston της Νότιας Καρολίνα επιστρέφει σπίτι της με έναν σπόρο λάχανου τον οποίο πρέπει να φυτέψει και να μεγαλώσει ως εργασία για το σχολείο.
 Όλα πήγαν καλά και το λάχανο στο τέλος ζύγιζε 18(!) ολόκληρα κιλά. Ως εδώ πολύ συνηθισμένη ιστορία δεν νομίζετε; Η Katie όμως αποφάσισε να δωρίσει το τεράστιο λαχανικό της σε συσσίτιο της πόλης της και να θρέψει μ’ αυτό (σε μορφή σούπας βέβαια) περίπου 275 ανθρώπους που σίγουρα το είχαν περισσότερο ανάγκη από εκείνη.
 Από την επιτυχία της πράξης της αυτής αποφάσισε όχι μόνο να καλλιεργεί λαχανικά στον κήπο της και να τα δωρίζει σε αντίστοιχους οργανισμούς αλλά και να πείσει όσους ανθρώπους μπορεί να κάνουν το ίδιο.

Το Katieskrops είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που διαθέτει αυτή τη στιγμή 6 κήπους στο μέγεθος ενός γηπέδου αμερικανικού ποδοσφαίρου των οποίων το 100% της παραγωγής δωρίζεται σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς για άστεγους. Και δεν σταματά εκεί. Πλέον όλα τα παιδιά ηλικίας 9-16 ετών με κήπο στο σπίτι μπορούν να κάνουν αίτηση συμμετοχής στον οργανισμό και κάποια μάλιστα να λάβουν επιχορήγηση 400$ ώστε να ξεκινήσουν τον δικό τους φιλανθρωπικό κήπο. Αρκεί να δεσμευτούν πως θα δίνουν όσα παράγουν σ’ αυτούς που τα χρειάζονται αληθινά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips