Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011

Ισοροπώντας στο κενό!!

Ακροβατικά που κόβουν την ανάσα πραγματοποιεί ένας 29χρονος Νορβηγός, ο οποίος ισορροπεί κυριολεκτικά στο κενό, προκαλώντας εκτός από τον θαυμασμό όλων και την τύχη του, αφού δεν υπάρχει κανένα δίχτυ ασφαλείας σε περίπτωση που κάτι πάει «στραβά».
Είτε κάνει «πεταλιές» στο ποδήλατό του βρισκόμενος σε ανάποδη κατακόρυφη θέση, είτε ισορροπεί στο ένα πόδι της καρέκλας πάνω σε ένα λεπτό στύλο, ο 29χρονος Έσκιλ Ρονινγκσμπάκεν είναι απλά καταπληκτικός.Ο Έσκιλ εξασκείται συστηματικά από την ηλικία των 5 ετών και έχει ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο επιδεικνύοντας τις απαράμιλλες ικανότητές του.
Στα 18 του χρόνια ο Έσκιλ προσελήφθη στο τσίρκο της Μόσχας, στο οποίο κατάφερε να τελειοποιήσει την τεχνική του υπό την καθοδήγηση ενός ειδικού στα ακροβατικά κόλπα, του Πήτερ Τζέικομπ.


 rc-cafe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips