Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011

Μανιτάρι Blazei Murill


Ένας Φυσικός Καταστροφέας Καρκινικών Κυττάρων!

Εξολοθρεύει ακαριαία καρκινικούς όγκους, βοηθά στην ηπατίτιδα, στον διαβήτη μειώνοντας τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα, μειώνει την υψηλή αρτηριακή πίεση και τα επίπεδα της χοληστερίνης.


Το Μανιτάρι Blazei Murill κατάγεται από τη Βραζιλία. Οι κλιματολογικές συνθήκες στην περιοχή που εκφύεται περιλαμβάνουν θερμοκρασίες οι οποίες ξεπερνούν τους 35-38 βαθμούς Κελσίου, κατά τη διάρκεια της ημέρας και πέφτουν μεταξύ 20-25 βαθμούς Κελσίου κατά τη νύχτα, με την υγρασία αυξημένη κατά μέσο όρο στο 80%. Οι τοποθεσίες που φυτρώνει βιώνουν τακτικά μπουρίνια τη νύχτα. Το Μανιτάρι Blazei Murill ευδοκιμεί μόνο κάτω από αυτές τις συνθήκες, υποδηλώνοντας ότι η επιβίωσή του επηρεάζεται σημαντικά από τέτοιου είδους κλιματολογικές συνθήκες.

Το Μανιτάρι (Agaricus) Βlazei περιέχει ένα συγκεκριμένο πολυσακχαρίδη που ονομάζεται βήτα Γλυκάνη. Η βήτα-d-Γλυκάνη και άλλοι πολυσακχαρίδες ενεργοποιούν δραστικά τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος (όπως τα Μικροφάγα, τις Ιντερφερόνες, τα Τ-Λεμφοκύτταρα και τα Φυσικά Κύτταρα Καταστροφείς) με σκοπό να εμποδίσουν τον πολλαπλασιασμό, την μετάσταση και την υποτροπή των καρκινικών κυττάρων.

Κάθε άνθρωπος μπορεί να ωφεληθεί από αυτή την αναβάθμιση του ανοσοποιητικού του συστήματος που έχει την ικανότητα να του προσφέρει μια μεγαλύτερη σε διάρκεια και ποιότητα ζωή. Όλοι μας υφιστάμεθα τη μείωση της δράσης του ανοσοποιητικού μας λόγω ηλικίας, λόγω περιβαλλοντολογικών βλαβερών παραγόντων, χημικών συστατικών στην τροφή και στο νερό, διάφορων ασθενειών και του στρες που προκαλείται από ένα συνεχώς επιταχυνόμενο τρόπο ζωής. Το Agaricus Blazei είναι ένα διατροφικό στοιχείο με ένα τουλάχιστον πανίσχυρο δραστικό συστατικό που η έρευνα έχει αποδείξει ότι είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στην ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Το Agaricus Blazei αναγνωρίζεται παγκοσμίως σαν ένα εξέχον φυσικό συμπλήρωμα για τις αντικαρκινικές και ανοσοποιητικές του ικανότητες, σε σημείο που χρησιμοποιείται για την θεραπεία του AIDS. Στην Ιαπωνία, έχουν γίνει εκτεταμένες έρευνες με ινδικά χοιρίδια που έχουν αποδείξει ότι το μανιτάρι αυτό παρεμποδίζει την ανάπτυξη του καρκίνου σε ποσοστό 99.4% και συμβάλλει στη θεραπεία του καρκίνου σε ποσοστό 90.0%. Η αντικαρκινική του δράση προέρχεται από τους πολυσακχαρίδες βήτα, άλφα, ξυλο-, γαλακτο- και τις ειδικές πρωτεΐνες του, όπως επίσης και από τα φυσικά στεροειδή, τα νουκλεϊνικά οξέα και κάποια λιπίδια που είναι γνωστά για τις ανταγωνιστικές προς τον καρκίνο ιδιότητές τους.

Ο Dr. W. J. Sinden από το Πανεπιστήμιο της Pennsylvania και ο Dr. E. D. Lambert από τα Εργαστήρια Lambert ήταν οι πρώτοι που παρουσίασαν την έρευνά τους πάνω στα ιατρικά συστατικά του Agaricus Βlazei. Η έρευνά τους τράβηξε την προσοχή της ιατρικής κοινότητας γι’ αυτό το μανιτάρι. Ο πρώην Πρόεδρος των Η.Π.Α, Ronald Reagan, χρησιμοποίησε αυτό το μανιτάρι για να πολεμήσει τον καρκίνο στο δέρμα που υπέφερε, πράγμα που βοήθησε την δημοσιοποίηση των ικανοτήτων του Agaricus Blazei.


http://oiko-iasis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips